Analiza spletnih strani

Home / Analiza spletnih strani

Ponujamo vam brezplačno analizo vaše spletne strani, na podlagi katere vam pripravimo ponudbo za potrebne izboljšave. Takšna analiza je potrebna, ker z njo poskrbite, da je vaša stran primerno optimizirana in ni tehnično pomanjkljivo narejena. Naša analiza spletne strani zajema:

  • Hitrost nalaganja spletne strani – S posebnimi orodji preverimo kakšna je hitrost nalaganja spletne strani in poiščemo ter predlagamo možne izboljšave. Dodatno lahko tudi preverimo kakšna je hitrost nalaganja spletne strani pri dostopu iz različnih držav po svetu, ne samo iz Slovenije.
  • Varnostne nastavitve spletne strani – Preverimo, če ima vaša stran varnostne luknje, katere bi jo lahko ogrožale. Če na svoji strani nimate nameščenega SSL certifikata, ki omogoča varna komunikacijo preko spleta, vam ga lahko namestimo mi.
  • Tehnični popravki spletne strani – Pregledamo elemente kot so naslovi, meta in alt oznake, headingi ter podobno. Preverimo tudi responsive design spletne strani, kar pomeni, da ocenimo ali spletna stran deluje pravilno na namiznih in mobilnih napravah. Ker ogromno ljudi do spletnih strani ne dostopa več preko namiznih računalnikov, temveč preko telefonov je pomembno, da je stran prilagojena za mobilne naprave.
  • Analiza ključnih besed in analiza vsebine ter optimizacija spletne strani – Naredili bomo analizo ključnih besed, ki so smiselne za vašo dejavnost in vam predlagali na katere besede se splača optimizirati spletno stran. S takšno optimizacijo se poskrbi, da se bo vaša spletna strani višje uvrščala med iskalnimi rezultati internetnega iskalnika, kar pomeni, da bo več potencialnih strank našlo vašo spletno stran. Na podlagi tega se naredi še analiza vsebine spletne strani.
seo

Zagotovite si do 60% cenejšo spletno stran ali spletno trgovino z uporabo vavčerja za digitalni marketing!